De begeleiders van den Urling

De deelnemers worden begeleid door een deskundig team van 6 begeleiders.

We stellen ons even voor; van links naar rechts:

( nieuwe foto van het team wordt binnenkort op de site geplaatst)

 

  • Susan van Uden is activiteitenbegeleidster en werkt 20 uur op Zorgboerderij den Urling. Zij is in januari 2010 begonnen als invalskracht. Susan werkt sinds juli 2010 vast op den Urling. Susan heeft de opleiding MBO Activiteiten Begeleiding niveau 4.
  • Sil Kersten is eigenaar en fulltime zorgboerin op de Zorgboerderij den Urling. Zij startte haar loopbaan in 1980 bij de toenmalige St. Volwassenzorg, Groesbeekse Tehuizen in Groesbeek. Heden ten dagen Pluryn, locatie Groesbeekse  Tehuizen. Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest in de woondienst is zij de parttime opleiding HBO Maatschappelijk Werk gaan volgen en heeft vervolgens 9 jaar in de verslavingszorg gewerkt. In 1998 ontstond het idee om een eigen zorgboerderij te beginnen en heeft zij contact gelegd met haar oude werkgever Pluryn, die veel interesse toonde in het plan. Sil begeleidt deelnemers en is eindverantwoordelijk voor de organisatie van de boerderij.

“Een ontzettend leuk en gedreven team, waarbij de zorg van de deelnemer op nummer één staat. Waar sterk gekeken wordt naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Kortom; een zorgboerderij waar ik heel graag werk”!
Susan, activiteiten begeleidster

  • Eric Postema is activiteiten begeleider werkt sinds maart 2015 voor 32 uur op de zorgboerderij. Eric heeft de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 4 gedaan en is sinds 4 jaar in dienst van Pluryn, locatie Groesbeekse Tehuizen.
  • Daan van Lith is BBL leerling en werkt 28 uur . Daan is in mei 2016 begonnen als aspirant leerling en sinds september volgt hij  de parttime opleiding Maatschappelijk Zorg niveau 4 en is hij leerling begeleider op den Urling.
  • Wil Niezen is activiteiten begeleidster en werkt 32 uur op de zorgboerderij. Wil is 24 jaar werkzaam bij Pluryn, locatie Groesbeekse Tehuizen en heeft de opleiding Ergotherapie en leraren opleiding Handvaardigheid gevolgd.
  • Sander Roelofs is activiteiten begeleider en werkt 36 uur op de Zorgboerderij den Urling. Sander is als stagiaire begonnen en sinds april 2009 werkt hij op de zorgboerderij.  Sander heeft de opleiding S.P.W. 2 en Dier, Zorg en Educatie niveau 3 gevolgd.

 

 

Reacties zijn gesloten.